PAUSLÖSNINGAR

Sverige är det land i världen som dricker mest kaffe per invånare, behovet att kunna få en god kopp kaffe på jobbet finns på alla arbetsplatser och vår uppgift inom affärsområdet pauslösningar är att säkerställa att våra lösningar uppfyller de behov och krav som ställs.

Våra pauslösningar som inbegriper kaffemaskiner, vattenmaskiner och varuautomater är det affärsområde med störst tillväxt. Vi är en lokal leverantör med ett enda fokus i affärsområdet, nöjda kunder!
Vi finns nära våra kunder för att hela tiden säkerställa att vi uppfyller och överträffar det förväntade.

Att under avtalsperioden säkerställa att det hela tiden levereras en god kopp kaffe är för oss en självklarhet, vi har kontinuerlig service där vi vid varje besök utför smaktester och justerar maskinernas recept. Givetvis är det vi och vår personal som levererar all förbrukning, direkt till er, vi packar upp och fyller på förråd och maskiner vid varje besök.

Söker ni efter en riktigt bra lösning för ert företag, med en lokal leverantör med hög kompetens och hög servicegrad är valet enkelt. Vi levererar gärna och får fler nöjda kunder!

Kontakta oss