Digital kommunikation

Förenkla din kommunikation

Kommunicerar du till dina kunder eller till din personal. Klart du gör. Det finns många sätt, vi rekommenderar att göra det via Digital Sign. Det är det enklaste, senaste och enligt vår mening det bästa sättet att kommunicera dina budskap digitalt.

DIGITAL SIGN, INFORMATION OCH BUDSKAP VIA BILDSKÄRM

Hantera och uppdatera innehållet på dina informationsskärmar med ett användarvänligt gränssnitt direkt i din webbläsare från vilken dator som helst. Ni kan vara flera användare med olika behörigheter för innehåll och tillgång till skärmarna.

Uppdatera alla skärmar i realtid och se till att den senaste informationen alltid finns synlig. Alla vanliga typer av mediaformat kan användas. Allt från filmer, bilder, PDF, Powerpoint och widgets till stream (HLS) och webbsidor. Det finns även ett kraftfullt verktyg för att publicera egna mallar direkt i gränssnittet. Designa hur din skärm ser ut för att passa in i er verksamhet i stående eller liggande.

INFORMATION OCH BUDSKAP VIA FÖRETAGSAPP

Plattformen för internkommunikation som säkerställer att alla nås av rätt information och enkelt kan ta del av den. Oavsett var de befinner sig.  Informationsflöde - Dela nyheter med hela företaget. Appen innehåller lösningar för läskvittenser, pushnotiser, och inlägg, Företagets digitala personalhandbok helt enkelt. 

SKÄRM, MJUKVARULICENS, MEDIASPELARE, UTBILDNING
Varje del kan vi erbjuda separat eller i paket. Vi installerar allt åt dig. Dessutom kan du vara trygg med att få en fri och bra support.

KONTAKT

Tomas Gutke

Mail: tomas.gutke@ricohitp.se
Tel.: 0522-64 55 52

Jan Utberg

Mail : jan.utberg@ricohitp.se
Tel.: 0522 - 64 55 51

Rulla till toppen