Dokumenthantering

Vi effektiviserar dina dokumentflöden

Det bästa vi vet är att kunna utveckla och digitalisera din arbetsprocess. Berätta för oss hur det ser ut på din arbetsplats idag och vilka arbetsflöden ni har så har vi lösningar för att kunna effektivisera, utveckla och förenkla er dokumenthantering oavsett om det är på papper eller digitalt.

HÅRDVARA

Snabbhet, storlek, skarpa färger, vika/häfta/håla, produktivitet, nätverk mm mm. I vårt utbud finns alla tillgängliga funktioner på hårdvara. De håller dessutom högsta kvalitet. Se hela produktsortimentet från Ricoh här.

MJUKVARA

GDPR-säkra utskrifter, lagring, uppföljning och rapportering, skuggning av personnummer, skanning och mailintegrering mot affärssystem, uppsökning av utvalda ord, integrering med smartphones och surfplattor. Med rätt mjukvara skräddarsyr vi för dig så du spar pengar och blir mer effektiv.

SERVICE OCH UTBILDING

Vi är stolta och trygga med vår service till dig. Våra servicetekniker har lång och bred erfarenhet. Det bästa är att vi finns lokalt och nära dig när du behöver oss. Självklart hjälper vi till med all installation och utbildning som du och dina medarbetare önskar.

KUNDNÖJDHET

Vi och våra kunder utvecklas ihop. Vi tror på långsiktighet i kundrelationen. En stor andel av våra kunder har vi haft ett samarbete med i många, många år. Vi jobbar idag med över 400 kunder och varje vecka tillkommer nya.

KONTAKT

Tomas Gutke

Försäljning
Mail: tomas.gutke@ricohitp.se
Mobil: 0522 - 64 55 52

Tobias Lagergren

Mjukvaruansvarig
Mail : tobias.lagergren@ricohitp.se
Mobil: 0522 - 64 53 36

Rulla till toppen