Ricoh IT Partner Väst

Alla har ett mål, vare sig man sitter i en stor koncern, ett nystartat företag, en skola, på kommunen – eller var det än må vara. Men ibland kan det vara svårt att hitta rätt väg, det är där vi kommer in. Vi har kunskapen som hjälper dig ta första steget och lösningarna som hjälper dig växa.

Ricoh IT Partner Väst har uppdragsgivare inom alla branscher och något som aldrig har minskat är vår vilja att lära känna våra kunders verksamheter utan och innan. Det är den viljan som resulterar i mängder av spetskompetenser hos våra medarbetare och i skräddarsydda lösningar för varje kunds behov. För det är och har alltid varit vårt mål att leverera någonting som skapar ett värde och ger en tydlig effekt hos våra kunder som överträffar deras förväntningar och för varje gång vi hjälper våra kunder att nå dit de vill så har vi kommit ett steg närmare. Det tror vi starkt på – och det kommer vi alltid att fortsätta göra.

Vi är en helhetsleverantör

Ricoh IT-Partner Väst är ett fristående företag, men samtidigt exklusiv partner till Ricoh Sverige, som erbjuder hela produkt- och tjänsteutbudet för dokumenthantering, IT-infrastruktur och AV/Videokonferens. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.
Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Kontakta oss