IT

Vi optimerar din IT

För vissa företag är IT hjärtat i hela verksamheten och förutsättningen för en stark framtida utveckling. För andra företag är IT som ett nödvändigt ont.  Oavsett vilket företag som du representerar så kan vi på Ricoh IT Partner hjälpa dig att förenkla, förvalta och förnya er IT-miljö. Med våra effektiva lösningar för support, drift och  övervakning så kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi ser till att er IT levererar. 

AVTAL FÖR IT-DRIFT OCH SUPPORT

Varje kunds förutsättningar gällande IT är unik. För oss på Ricoh IT Partner är det därför viktigt att våra drift och supportavtal ska kunna anpassas för varje kund. Alltifrån att agera som kundens IT-avdelning, till att bli en stödfunktion åt befintliga IT-avdelningar eller IT-personal. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med att din IT fungerar optimalt och slippa oroa dig för tidskrävande driftstopp. Detta gör vi genom proaktiv övervakning av servrar och annan utrustning i er IT-miljö, löpande uppdateringar, samt en effektiv och snabb support. Som avtalskund har ni alltid nära tillgång till hjälp från våra kunniga IT-konsulter via telefon, mail, fjärrsupport och även snabba direkta serviceinsatser på plats när så krävs.

INFRASTRUKTUR

Vi samarbetar med de flesta större leverantörer inom server och klienthårdvara, lagringslösningar, infrastruktur och säkerhetslösningar. Om ni behöver nya bärbara datorer till kontoret eller står inför en uppgradering av hela er serverpark så vill vi gärna guida er rätt bland alla lösningar. Våra produktspecialister och konsulter finns tillgängliga för att hjälpa er genom en grundlig behovsanalys, kundanpassad design och effektiv implementation.

MICROSOFT 365 OCH MOLNTJÄNSTER

Som partner med Microsoft erbjuder vi hela deras utbud gällande Microsoft 365, samt molntjänster från ett antal andra leverantörer. Antingen som en del av ett aktivt IT-avtal eller som fristående löpande tjänster. Våra konsulter är väl insatta i dessa lösningar och kan guida dig som kund att hitta det som passar er och integrera det i er verksamhet. Vi hjälper er hela vägen från planering, migrering, driftsättning och löpande support.

KONTAKT

Mattias Bäckrud

IT-ansvarig
Mail : mattias.backrud@ricohitp.se
Telefon: 0522 - 64 53 38

Tomas Gutke

Försäljning
Mail: tomas.gutke@ricohitp.se
Telefon: 0522 - 64 55 52

Rulla till toppen