Kaffemaskiner

Kaffe och vatten är gott och viktigt

Låt oss vara din bästa vän i fikarummet och du får en perfekt kopp kaffe eller ett glas kylt kolsyrat vatten varje gång. Det ger dig energi på jobbet hela dagen. 
IMG_20210127_090557-2

Lokal leverantör av kaffemaskiner och vattenmaskiner

Förutom att vi är en lokal leverantör av kaffemaskiner och vattenmaskiner har vi även valt att arbeta med utvalda lokala distributörer. Detta medför positiva effekter då vi känner och kan marknaden på det lokala planet, med en hög kompetens och en bra lokal support.
Att under avtalsperioden säkerställa att det hela tiden levereras en god kopp kaffe är för oss en självklarhet, vi har kontinuerlig service där vi vid varje besök kan utföra smaktester och justerar maskinernas recept. Givetvis är det vi och vår personal som levererar all förbrukning direkt till er, vi packar upp och fyller på förråd och maskiner vid varje besök.

Kundnöjdhet

Vi är en leverantör med ett enda fokus i affärsområdet, nöjda kunder! Vi finns nära våra kunder för att hela tiden säkerställa att vi uppfyller och överträffar det förväntade. Söker ni efter en riktigt bra lösning för ert företag, med en lokal leverantör med hög kompetens och hög servicegrad är valet enkelt.

Rulla till toppen