Karriär

Vi söker IT-säljare

 

I rollen som IT-säljare kommer du självständigt skapa och driva affärer genom att strategiskt bearbeta och utveckla befintliga kunder, parallellt med att bygga nya nätverk genom nykundsbearbetning. Du samarbetar tätt ihop med våra egna Pre-Sales och IT-konsulter, samt dedikerade säljspecialister hos våra leverantörer för att ta fram rätt lösning till varje kund. Tillsammans levererar ni en hög servicenivå och smarta IT-tjänster för att på så sätt generera kundnöjdhet. Som säljare ska man vara behjälplig kring allt vad gäller verksamhetens IT-tjänster och tydligt kunna presentera våra affärsområden inom IT-tjänster och IT-drift, Dokumenthantering, Mötesteknik samt Digital Signage.

 

Vi söker servicetekniker

Är du en självständig och serviceinriktad person med god social kompetens? Har du dessutom erfarenhet från el, mekanik och IT?

Till Ricohs serviceavdelning i Uddevalla söker vi nu en servicetekniker! I rollen kommer du att installera och supportera AV-utrustning samt utföra service på kopieringsmaskiner och skrivare, där du samtidigt skapar goda relationer med företagets kunder.

Rulla till toppen