Videokonferens gör det enkelt att träffas

Smart utrustade rum gör det enkelt med interaktiva möten vilket spar tid och miljö. Geografiska avstånd behöver inte längre vara ett problem. Via video finns ni alltid nära era kunder, samarbetspartners och medarbetare, oavsett vart ni befinner er. De interna processerna förenklas och blir personliga tack vare visuell direktkontakt. Kvalitativ ljud- och bildöverföring är grunden för ett optimalt interaktivt samarbete och med ett brett produktsortiment och tjänster i världsklass skapar vi unika lösningar som ger alla smarta fördelar.

I ett virtuellt mötesrum kan flera deltagare samlas oavsett vilken utrustning eller hur avancerad deras utrustning är. Det gör att företag och organisationer kan ha interaktiva möten med utrustning som vanligtvis inte är kompatibel med varandra. En PC kan t ex ansluta via MS Lync eller WEB RTC till samma mötesrum som ett Polycom- eller Ciscosystem. Det blir också möjligt att dela dokument oavsett vilken videoklient som används. Tjänsten inkluderar inspelnings- och ordförandefunktion, streaming och säkerhetsfunktioner för att låsa ute obehöriga. Den här virtuella lösningen är molnbaserad och finns tillgänglig överallt och när som helst. Antalet och funktionsutbudet kan anpassas efter era behov.
Mobil videokonferenslösning

Ricohs kortprojicerande kompakta P3500 är en extremt bekväm portabel lösning som kan förvandla vilket utrymme som helst till ett mötesrum. Allt man behöver är en internetanslutning. Systemet är inte större än en A4 och inkluderar kamera, mikrofon och högtalare. Ett specialfodral ingår också för att det ska vara enkelt att ta med sig enheten. P3500 är efterföljaren till den framgångsrika P3000, med snabbare prestanda och fler funktioner.

Videokonferens

Med videokonferens och interaktiva möten på distans sparar du både tid, pengar och miljö.

Room in a box

Room in a box gör avancerad teknik enkel och diskret genom att integrera tekniken i inredningen.

Virtuell receptionist

Med Ricohs nya virtuella receptionist kan du välkomna alla besökare via en central reception eller ett anslutet call-center.

Digital Signage

Med digitala skyltar kan du snabbt och enkelt uppdatera meddelanden och anpassa dem till olika mottagare.

Kontakta oss