Lokal service

Bäst service i Väst?

Att hålla en hög servicenivå till dig som kund är något vi värdesätter högt. Det är viktigt för oss att den maskin vi levererat till dig fungerar som utlovat.  Det kan uppstå fel och då kan du lita på att vi är snabbt på plats och åtgärdar. Vi är behjälpliga med all teknik på ditt kontor.. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du behöver hjälp eller rådgivning med produkter och installationer inom våra affärsområden.    

Trygg service

Du kan känna dig trygg med vår service. Våra servicetekniker har en lång och bred erfarenhet. De besitter spetskompetens inom utvalda serviceområden. En klar fördel för dig, är att alla våra utbildade servicetekniker är anställda hos oss och har ett nära samarbete med administration och säljavdelning. Förutsättning för en effektiv drift, bra service och support är att vi finns nära och har den expertkunskap  som krävs i alla situationer. Att teckna ett serviceavtal med oss innebär  trygghet.

Anpassad utbildning och installation

För att ert arbetssätt ska kunna effektiviseras gäller det att din personal kan hantera de produkter och tjänster ni valt att investera i. Det hjälper vi till med. I samband med installation eller vid utvalt tillfälle utbildar vi din personal. Kompetensen på användarnivå varierar, därför anpassar vi utbildningen just för er oavsett om det gäller Dokument, IT eller Mötesteknik. Vi erbjuder också uppdaterade utbildningar vartefter det sker produktuppdateringar.

För att göra felanmälan eller beställa tillbehör. Klicka på knappen nedan.

Rulla till toppen