Mötesteknik

Rätt teknik till ditt möte

Dagens möten är i ständig förändring. Oavsett vilken miljö man befinner sig i, kan man delta. Tekniken för ljud och bild, enkelheten och hanteringen påverkar upplevelsen. Vår kunskap sträcker sig från stora konferenscenter till rätt utrustning för ditt hemmakontor. Med vår hjälp kommer du få en positiv mötesupplevelse.

BILDSKÄRMAR/INTERAKTIVA TOUCHSKÄRMAR, PROJEKTORER OCH DUKAR

Bildkvalitén är viktigt vid möten. Användarförmåga, arbetssätt och rumsstorlek avgör vilken typ av skärm eller projektor/duk vi kommer rekommendera till dina möten. Vi väljer bland branschens ledande varumärken med den senaste tekniken.

VIDEKONFERENSSYSTEM

Fördelarna med videokonferensmöten är många och mötesformen är nu upptäckt av många kunder. Här är ljud och bild extra viktigt. Produktmarknaden är stor, vi hjälper dig uppgradera din videokonferensutrustning baserat på dina nuvarande och framtida behov.

BOKNING OCH STYRSYSTEM

En mötesbokning ska vara smidig. Våra utvalda mötesbokningssystem är enkla, de spar tid, de är flexibla i användning. Du kan kolla mötesutnyttjande och få info om rummets utrustning m.m.
Möjlighet till test finns. För att undvika en ineffektiv start på ditt möte berättar vi gärna mer om styrsystem för mötesutrustning.

SERVICE OCH GARANTIER

All mötesteknik vi erbjuder kan vi installera hos dig. Vi utbildar personalen så alla kan använda produkterna på ett enkelt sätt. Uppstår det garantiärenden utför vi även det för dig.

KONTAKT

Tomas Gutke

Mail: tomas.gutke@ricohitp.se
Tele: 0522 - 64 55 52

Jan Utberg

Mail :jan.utberg@ricohitp.se
Tele: 0522 - 64 55 51

Rulla till toppen